AB Rosen Trädgårdar och Ting

I en trädgård ska det hända saker hela säsongen!

 

Vi som driver företaget är Marie och Åke Öberg, och tillsammans med våra anställda har vi roligt på jobbet hela säsongen.

Marie är utbildad trädgårdsmästare med mångårig erfarenhet av allt från löpande skötsel, beskärning och hela ledet från planering till plantering av både små och stora ytor.

Åke tar hand om det administrativa och datorerna, när han inte är ute och arbetar med skötsel.

Har du en trädgård som inte riktigt lever upp till dina förväntningar ska du absolut ta kontakt med Marie som efter att sett din trädgård, pratat om dina visioner, tar fram en ritning för hur du ska gå tillväga med att få dina drömmars oas. Vill du inte genomföra jobbet själv, då köper du in hela tjänsten med allt från planering, inköp och plantering av växter till det färdiga slutresultatet,  tycker du om att göra jobbet själv så köper du bara ritningen.

Vi har många bostadsrättsföreningar som vi hjälper med hela ledet, både helt nya och äldre där det är dags att förnya området. Självklart är vi anslutna till ID06.

Så oavsett om du vill ha hjälp med skötsel och planering av en BRF, hyresfastighet eller den lilla trädgården så är du välkommen att ringa eller maila oss för offert eller prisförslag.

Bästa hälsningar,

Marie och Åke med personal

Kontaktuppgifter

Kontakt: Marie Öberg

Telefon: 073 - 708 97 90

Hemsida: http://www.rosentt.se

Referensbilder