Bo Granath & Co Måleri AB

Allt inom måleri - måleriverksamhet i generationer

Välkommen till Bo Granath & Co Måleri AB! Jag som driver företaget heter Björn Johansson. Företaget är ett välrenommerat familjeföretag grundat av Bo Granath. Sonen Lars Granath tog så småningom över och nu har jag, Björn Johansson sedan några år förvärvat bolaget. Min erfarenhet som målare startade med traditionell utbildning inom yrket och sedan hade jag förmånen sedan 1998 att få vidareutbilda mig som anställd tillsammans med dessa erfarna och skickliga yrkesmän. 

Bo Granath & Co Måleri AB har ett grundmurat gott rykte i branschen. Vi sätter en ära i att passa tider, och vara noga med att kommunicera så att du som kund är trygg genom hela processen. Vi börjar med att gå igenom din förväntansbild på det färdiga arbetet och ger ofta förslag på tekniker och material som gör att det blir precis så som du hoppas- eller kanske till och med bättre. Det händer hela tiden nya saker i branschen och det är roligt och nödvändigt för oss att hålla oss uppdaterade. Det kommer dig till nytta som kund. 

Anlita oss för allt inom måleri. Det kan vara en bra investering att fräscha upp vissa ytor innan en försäljning och likaså mycket trevligt att reservera några veckor innan du flyttar in i ett nytt boende till takmålning, tapetsering och målning av lister och snickerier. 


Nöjd Kund Garanti - Måleriföretagen i Sverige

Kontaktuppgifter

Kontakt: Björn Johansson

Telefon: 070-819 22 70

Referensbilder