Bygghantverkaren i Roslagen AB

Examen i traditionellt bygghantverk

Jag heter Daniel Hansson, driver företaget Bygghantverkaren i Roslagen och bor i Åkersberga. Min profession är snickare och jag gör det mesta gällande inredningssnickeri, utbyggnader och tillbyggnader.

Min yrkeserfarenhet kommer bland annat från ett år som anställd snickare på Stockholms slott, där jag gick som lärling under slottets period av fönsterrenoveringar. Här fick jag min första utbildning och erfarenhet i renovering av 1700-talsnickerier. Denna lärlingstid gav mersmak och jag fortsatte med att genomföra en utbildning hos Dacapo Hantverksskola i "Traditionellt bygghantverk" vilket gav mig möjligheten kunna arbeta med restaurering av K-märkta byggnader och minnesmärken. Denna särskilda kompetens och examen borgar för kvalificerad restaurering av historiska byggnader och snickerier. Speciellt när det gäller varsamhet, materialval och tidsenliga byggtekniker, och har gett mig en djup förståelse och kännedom om trä.

Anlitar du mig får du en personlig byggpartner som hjälper dig skapa rum för helheten att träda fram naturligt, hela vägen genom idé till realisering. Min affärsidé är att med stor kunskap och känsla för bygghantverk erbjuda trävaror och snickartjänster. Jag hjälper dig att forma och realisera dina behov och idéer. Det gäller allt från fast inredning och möbler, till restaurering av k-märkta byggnader och snickerier. Dessutom hjälper jag dig naturligtvis också med sedvanliga byggtjänster som bland annat trappor, altaner och köksmontage.

Något som jag bör nämna är att jag gärna utför arbeten med inredningsglas, det finns mycket intressant och modernt som ganska enkelt förändrar ditt hem, som exempelvis byta ut ditt kökskakel till glas med en printad bild eller kanske installera en häftig duschvägg med en bild. Här har jag mycket erfarenhet av snygga arbeten där kunderna blivit mycket nöjda.

Med stor kunskap och känsla för bygghantverk erbjuder jag trävaror och byggtjänster till såväl företag som privatpersoner.

Hör av dig så pratar vi om dina planer och idéer!

Kontaktuppgifter

Kontakt: Daniel Hansson

Telefon: 073-650 50 18

Hemsida: www.bygghantverkaren.se

Referensbilder