Fastighetsbyrån i Åkersberga

Åkersbergas största mäklare

En bra fastighetsmäklare får nöjda kunder. En mäklare med nöjda kunder blir större. Så varför inte ringa Åkersbergas största mäklare?

När du anlitar oss blir du väl omhändertagen. Du kommer att märka att allt plötsligt blir enkelt. En fastighetsaffär består ju av många beslut vare sig du ska sälja eller köpa och ofta handlar det faktiskt om både sälj och köp under samma period. Du har bestämt att byta boende och för att det ska vara möjligt att genomföra ska din befintliga bostad säljas. Timingen att få till hela processen kan kännas nära nog omöjlig att ro i hamn. Du oroar dig för att hamna med dubbelt boende, att ha köpt en ny bostad och sitta med den gamla osåld. Eller att ha sålt villan och inte hitta en bostadsrätt som passar.

När du träffar oss blir du lugn, Vi har nämligen varit med länge och har bra rutiner för att se till att både försäljning och köp sker på bästa möjliga sätt. Till exempel visar vi på vår hemsida, vilka bostäder som är på gång att komma ut på marknaden. Det är toppen för din planering. Säljer du genom oss hjälper vi dig aktivt att hitta den bostad du söker. Det är en stor lättnad för dig att veta att vi bryr oss. Eftersom vi är en stor lokal fastighetsbyrå har vi många objekt att visa dig. Vi vill att du ska bli nöjd.

När vi anlitas för att värdera och sälja din bostad kan du lita på att vi kan den lokala bostadsmarknaden så väl att vi rätt kan uppskatta ditt försäljningspris. Anledningen är att vi genomför mängder med fastighetsaffärer som ger oss stor kunskap om hur stor efterfrågan är och vilka aktuella trender som råder.

Som du ser på sidan är vi många som arbetar på Fastighetsbyrån Åkersberga. Vi är kända för att vara proffsiga och inte nog med det, vi är trevliga och glada också! Så tveka inte att kontakta oss så snart du ens börjar fundera på att byta bostad! Vi finns till för dig! Välkommen!

Kontaktuppgifter

Telefon: 08-540 666 00

Hemsida: www.fastighetsbyran.se/kontor/akersberga/

Referensbilder