Jonab El AB

Många år i branschen

Mitt namn är Hans Jonsson och jag driver företaget Jonab-El AB. Sedan flera år är jag bosatt i Åkersberga, nära Åkers Kanal. Jag hjälper dig med det mesta inom el! 

Främst arbetar jag norr om Stockholm och gärna i Åkersberga med omnejd.

Mina kunder är både privatpersoner och företag. Min långa erfarenhet och många år i branschen gör att du kan känna dig trygg som kund.

Vanligt förekommande uppdrag är elservice-arbeten och nyinstallationer både när det gäller nyproduktion och renoveringar. Att kunna diskutera utförande och ge goda råd är viktigt för ett långsiktigt bra resultat. I samråd med dig går vi igenom arbetet som ska utföras och väljer ut elmaterial av hög kvalitet.  Det arbetsupplägget ger nöjda kunder som återkommer när nya elarbeten ska utföras, och som rekommenderar mig till vänner och bekanta.

Förutom elinstallationer är du välkommen att anlita mig för kvalificerad rådgivning och  el-besiktning. Dessutom när det gäller energirådgivning.

Slå en signal så diskuterar vi. Välkommen!

Mitt företag Jonab-el AB är medlem i EIO. Medlemskapet är en stämpel på att  företaget är seriöst och uppfyller sina skyldigheter mot privat-och företagskunder, andra företag och leverantörer.

De flesta arbeten för privatpersoner berättigar till Skatteverkets Rotavdrag.

Kontaktuppgifter

Kontakt: Hans Jonsson

Telefon: 070-717 53 94

Hemsida: www.jonab-el.se

Referensbilder