Margretelunds Måleri AB

Allt inom målning och tapetsering!

Välkommen! Mitt namn är Robert Wahlstedt och jag driver sedan många år Margretelunds Måleri AB.

Sedan 1971 är jag bosatt i kommunen och tillbringar stor del av min fritid på sjön i min motorbåt. Det är trevligt att bo och verka i en skärgårdskommun!

Mitt AB startades 2006 men som målare började jag redan 1987 och har gesällbrev i Måleriyrket. När du anlitar mig kan du vara säker på att jag håller vad jag lovar – hög kvalité och att arbetet blir utfört inom utlovad tid. En leverans av ett mycket väl utfört måleriarbete är viktigt för mig.

Att arbeta i skärgården är inte min huvudinriktning. Normalt arbetar jag inom Österåkers kommun med omnejd.  Du har säkert sett mig och min bil då och då. Men eftersom jag gillar skärgården, båtlivet och har båten i året runt så är jag inte främmande för att diskutera arbeten i Furusundsleden eller på näraliggande öar. Ring mig så pratar vi om saken!

Margretelunds Måleri har lång erfarenhet i branschen och jag har haft många nöjda kunder genom åren. Du kan lita på mig! Vi håller en rak kommunikation med en realistisk tidsplanering och  jag levererar ett mycket väl utfört arbete med hög kvalité. Jag vänder mig både till privatpersoner och företag.

Mina måleriarbeten omfattar många tjänster med bred tillämpning. Dessa kan delas upp i fyra olika kategorier, måleriarbeten, tapetsering och fasadmålning samt enklare typ av snickeriarbeten som golvläggning, byte av innerdörrar, socklar bland annat. Som måleriarbeten räknas invändig och utvändig målning, tapetsering, färgsättningsråd och konsultation.

Eftersom jag har lång erfarenhet och kompetens börjar alltid ett uppdrag med att vi pratar igenom vad som blir bäst i det aktuella uppdraget. Jag ser mig lite som problemlösare och vill att det ska bli bra. Dina dörrar, dörrkarmar och fönster ska se ut som nya. Rätt tapetval skapar en helt ny känsla i huset. För måleriarbeten utomhus använder jag högresistenta färger eftersom de ständigt utsätts för olika väderförhållanden.

När du anlitar Margretelunds Måleri AB kan du vara säker på att jobbet blir utfört i tid och med mycket hög kvalité. Vi planerar arbetet väl tillsammans så att din vardag ska störas så lite som möjligt.

Med min långa erfarenhet i branschen har jag fått många nöjda kunder. Självklart vill jag ha fler nöjda kunder, och jag blir både stolt och glad när gamla kunder återkommer och behöver mina tjänster igen.

Välkommen till din målare i Österåker! Robert


Kontaktuppgifter

Kontakt: Robert Wahlstedt

Telefon: 070-796 41 15

Hemsida: www.margretelundsmaleri.se

Referensbilder