Mattssons Måleritjänst AB

Målarfirma med flexibilitet

Hej! Mikael Mattsson heter jag. Roslagskille från början men bor nu sedan 2008 i Åkersberga och Skärgårdsstad. Måleri har varit min yrkesprofession ända sedan gymnasieutbildningen med efterföljande lärlingstid,  och efter många år som anställd tog jag steget till att bli egenföretagare 2005. Mitt stora fritidsintresse är friluftsliv i alla former och att ha nära till jobbet ger verkligen en ökad livskvalitet. Att planera arbetet ger möjlighet till en rik fritid. Utförsåkning är nog mitt största fritidsintresse vilket framgår av bilderna på min hemsida. 

Vi tar uppdrag i hela Stockholms län inklusive Norrtälje och har flexibilitet att kunna åta oss både mindre och större arbeten. Vi åtar oss som sagt alla former av måleriuppdrag och när vi får ett större uppdrag arbetar vi tillsammans i ett lag så att vi kan hålla tidsramar och leverera en hög kvalitet.

Vi är anslutna till Måleriföretagen i Sverige vilket ger dig som kund trygghet eftersom vi genom medlemskapet förbinder oss att följa regler och Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Dessutom är Måleriföretagen  bra för oss genom att vi fortlöpande får information och fortbildning inom måleriyrket. Det händer ju mycket nytt i branschen hela tiden.

Något jag verkligen gillar är att ta mig an ett större måleriuppdrag där exempelvis ett helt hus invändigt skall målas, tapetseras och fräschas upp. Det är roligt att tillsammans med ägaren planera och skissa på hur slutresultatet ska bli och hur det ska genomföras.

Kontakta mig gärna i ett tidigt skede så kommer jag och tittar och ger dig ett förhandsförslag. Sedan arbetar vi vidare när du har bestämt hur du vill ha det och om du vill anlita mig, vilket jag hoppas!  Varmt välkommen!

Micke

PS Gilla gärna min Facebooksida https://www.facebook.com/pg/Mattssons-Måleritjänst-AB-809644705909784/services/?ref=page_internalKontaktuppgifter

Kontakt: Mikael Mattsson

Telefon: 070-482 72 84

Hemsida: www.mattssonmaleri.se

Referensbilder