Sindemark Bygg och Inredning AB

Tillbyggnad Ombyggnad Kök Badrum m m

Göran Sindemark heter jag, och har arbetat som snickare hela mitt yrkesverksamma liv och sedan 1999 i mitt eget bolag Sindemark Bygg och Inredning AB.

På fritiden umgås jag med familjen och vistas gärna i skog och mark med hunden Wilma som är en bordercollie på 9 år. Vi bor i Margretelund i Åkersberga.

Min yrkeskompetens är bred och genuin

Det jag helst jobbar med är tillbyggnad, ombyggnad och renovering av villor, radhus och lägenheter. Det kan vara en tillbyggnad av en villa, att skapa ett uterum,  eller bygga en ny altan. Ibland en total invändig ombyggnad som förändrar den nuvarande planlösningen, och ibland en uppfräschning och renovering. Ofta får jag i uppdrag att skapa ett helt nytt kök eller renovera och förbättra ett befintligt kök och matrum. Dessutom har jag våtrumscertifikat och renoverar gärna våtutrymmen och badrum.

Jag har stor erfarenhet och har under åren upparbetat en bra syn för vad som kan passa i just ditt hus eller i din lägenhet. Tveka inte att fråga mig till råds. Det är kul att bolla ideer och förslag och tillsammans komma fram till en riktigt trevlig lösning som förnyar din bostad.

De som känner mig vet att jag jobbar snabbt och effektivt. Jag är strukturerad och planerar mitt arbete noga. De flesta nya uppdrag kommer via rekommendation från nöjda kunder. Det är jättekul och ofta kommer fler förfrågningar än jag kan få in i min kalender. Det är därför mycket bra om du kontaktar mig tidigt i din tankeprocess så hinner vi diskutera och jag kan planera in ditt arbete i tiden, så att du får ditt jobb utfört under önskad tidsperiod.

Det är trevligt att kunna arbeta här i kommunen så mycket som möjligt. Det skapar en bättre balans mellan fritid och arbete. Välkommen att kontakta mig så pratas vi vid om dina planer. 

Certifikat Våtrumscertifikat via BKR Bygg och Keramikrådet

Kontaktuppgifter

Kontakt: Göran Sindemark

Telefon: 070-656 74 76

Hemsida: www.sindemarkbygg.se

Referensbilder