Skärgårdsstads VVS AB

Lång erfarenhet av VVS-branschen

Vill du anlita en rörmokare med lokal förankring och lång erfarenhet så har du kommit till rätt person. Min företag som jag har drivit i drygt 4 år heter Skärgårdsstads VVS AB och mitt namn är Mats ( Matte ) Andersson. Som du hör på företagsnamnet har jag en anknytning till Skärgårdsstad där jag bott i många år med min familj. Det är fantastiskt att ha så nära ut i skärgården. Skärgård och båtliv är ett stort intresse och på senare år även dans. Bugg är min favoritdans.

Min yrkeserfarenhet är grundmurad genom många års arbete i branschen i olika VVS företag, men även i Sprinklerföretag. Branschen är föränderlig och jag har arbetat tillräckligt länge för att kunna hantera både gamla komplicerade anläggningar och installationer som den nya moderna installationstekniken. Ibland händer det saker med gamla hus. Det kan vara VVS-installationer som utförts för 40-50 år sedan och fungerat bra ända tills ombyggnad sker eller användningen ändras. Då är det bra att ha varit med tidigare så att man kan gör en korrekt analys av problemet och föreslå åtgärd. 

Min styrka är, förutom den breda kompetensen, min vilja och förmåga att arbeta strukturerat. Jag gillar att analysera och planera ett arbete så att det ska bli så bra som möjligt och inte kosta dig som kund onödiga pengar. Du kan även lita på att jag kommer att ge dig förslag på åtgärder som du kanske själv inte tänkte på i första hand, men som ger dig så mycket mer nytta, bland annat i form av komfort och minskad energiförbrukning. 

Du kan anlita mig för allt inom värme, vatten och sanitet, VVS. Stort som smått. Använd mig som bollplank när du står inför att planera ett nytt badrum eller ett nytt kök. Rådgör också med mig om ditt värmesystem och ditt avloppssystem. Att ta in information från oss proffs innan en åtgärd startats är en väl värd investering.

Ring mig gärna. Varmt välkommen! 


Jouruppdrag - Ibland är det bråttom. . . . . . Ring! Jag hjälper dig om jag kan!

Normalt har jag en fullbokad kalender och kan kanske inte på kort varsel fara iväg och fixa en läckande kran eller liknande. Det finns rörjourer som i princip bara jobbar med sådant. Men självklart så hjälper jag till om det bara är möjligt och att jag är i närheten och kan komma ifrån. Jag tycker att det mycket trevligt att lära känna mina kunder och märka att de är nöjda. Då återkommer de med nya uppdrag, och rekommenderar mig till vänner och bekanta. 


Kontaktuppgifter

Kontakt: Matte Andersson

Telefon: 076-632 74 01

Hemsida: www.skargardsstadsvvs.se

Referensbilder