Värmepumpsgruppen i Roslagen AB

Värmelösningar nära dig

Värmepumpsgruppen i Roslagen AB är ett Åkersbergaföretag. Vi arbetar i hela Roslagen men du är välkommen att besöka oss i vår butik på Sågvägen i Åkersberga.

Vi stora styrka är också att vi kommer hem till dig och diskuterar ditt behov på plats där installationen ska ske, för hitta den optimala placeringen. Det krävs nämligen olika lösningar beroende på om huset har många rum eller om det är en öppen planlösning, till exempel.

För att investeringen ska ge bästa möjliga effekt och den kostnadsbesparing man önskar är det av största vikt att planera och diskutera. Vi ger dig råd om vad som ger den bästa installationslösningen för ditt behov av värme och trivsel i din bostad. En bra sak att känna till i sammanhanget är också att garantin inte gäller om installationen utförs av dig själv. Att anlita en certifierad installatör är alltså tryggast och säkert också det mest ekonomiska. Du vill ju att investeringen ska löna sig och ge bra trivsel i många år framöver.

Efter vårt kostnadsfria hembesök får du en offert från oss och kan i lugn och ro tänka över investeringen. Vill du rådfråga oss är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal och vi kan självklart ses igen och diskutera vidare. Men tveka inte för länge. Det är härligt med en varm och skön bostad!

Vi är ju ett företag som arbetar i en skärgårdskommun, och vi är inte heller främmande för att ta uppdrag ute i Stockholms Skärgård. Ring oss och berätta om ditt behov så pratar vi om saken!

Vi som driver Värmepumpsgruppen i Roslagen är bröderna Jan Hällström VD och Certifierad Kyltekniker och Owe Hällström som sköter kontor, ekonomi och administration. Till vår hjälp har vi flera duktiga montörer. Vi har en lång erfarenhet av värmepumpar och energilösningar. Tveka inte att fråga oss till råds. Vi finns här på Sågvägen och väntar på ditt besök eller telefonsamtal.

Välkommen!

Janne och Owe

Kontaktuppgifter

Kontakt: Janne och Owe

Telefon: 08-540 610 99

Hemsida: www.vpga.se

Referensbilder